Dyrk på liten plass

DYRK PÅ LITEN PLASS
Torsdag 23. mars 2023
Kl. 18-21

Prestegårdshagene
Prestealléen 52
3944 Porsgrunn

Etter positive og fine tilbakemeldinger fra kurset i 2022 gjentar vi suksessen!  

Har du en balkong eller liten hageflekk? 
Da kan du dyrke urter, grønnsaker og blomster hele sesongen, bare i mindre skala enn i en stor kjøkkenhage. Denne kvelden får du inspirasjon til å lage en liten frodig oase med spiselige vekster. 

Du blir ikke selvforsynt men du får gode opplevelser med jord under neglene, bedre forståelse for kretsløpet og så er det lite som slår smaken av egendyrkede solmodne tomater og krydderurter!
Vi skal bla prate om hvordan vi kan lage god levende matjord til potter, blomsterkasser og pallekarmer. Hvilke vekster som passer i den lille hagen og hvordan og når er det lurt å så de ulike frø. 

Vi skal prate om hvordan man kan lage egen luktfri kompost og gjødsel til plantene og hvordan man kan dyrke i høyden og optimere utbyttet på begrenset plass.

Vi skal også lage enkle potter av avispapir og ikke minst så litt frø, som du får med hjem til å starte sesongen.

Kursholder denne kvelden er Anna Sofie Willumsen, som er daglig leder på gården og mangeårig hobbydyrker i egen hage i Porsgrunn. Er fascinert av det enorme mangfoldet, man kan dyrke i egen hage til glede for både mennesker, småkryp og insekter. Og det av sorter som ikke finnes i butikken! Er medlem av KVANN – norske frøsamlere og har litt for mange frø på lager hjemme:-)

Er også permakulturist og opptatt av de små ting vi alle kan gjøre i hverdagen for å bidra til en litt mer bærekraftig levevei.

Pris: 
450,- kr for andelshavere/medlemmer av Prestegårdshagene

550,- kr for ikke-andelshavere/medlemmer av Prestegårdshagene

Det er plass til 20 deltakere på dette kurset. 
Påmelding til Dyrk på liten plass

Nå kurset er fult, sendes ut bekreftelse på at kurset gjennomføres og da sendes også faktura. Når du har meldt deg på forplikter du deg til å betale på det ønskede kurse før kurset gjennomføres.

Betingelser
Hvis kurset må avlyses pga av coronarestriksjoner eller annen sykdom blir det refundert i sin helhet. Hvis kurset kan gjennomføres gjelder våre vanlige betingelser, se neste avsnitt. 

Tidsbestemte hobbykurs er unntatt angrefristloven, og blir ikke refundert. Vi anser ikke kursplassen som personlig, og plassen kan selges eller gis bort hvis du ikke kan stille på kurset du har meldt deg på til. Du kan også kontakte oss for å høre om vi har venteliste på det aktuelle kurset. Din påemelding er bindene.