GAVEKORT

Gled familie, venner eller arbeidskollegaer!

Med et gavekort til Prestegårdshagene kan du glede familie, venner eller kollegene dine med gode opplevelser på gården. I 2023 kan gavekortet benyttes til alle typer andeler, blomsterabonnement samt til kurs og arrangementer, som tilbys i løpet av sesongen. Kurs kalenderen blir tilgjengelig på hjemmesiden etterhvert.

Når du kjøper et gavekort er du i tillegg med på å støtte vårt arbeide med utvikle gården til en mangfoldig arena som sal være tilgjengelig for alle som ønsker å være en del av fellesskapet. Takk for du støtter oss, det setter vi stor pris på!

Les mer om grønnsaksanelene her: grønnsakshagen og om blomsterandelene her:  blomsterhagen.
Du kan også gi et medlemskap i gave. Med et medlemskap blir man en del av felleskapet og får rabatt på f.eks. kurs eller andre arrangementer med deltakeravgift. Om man ønsker å oppgradere til andelshaver, er medlemskapet inkludert i prisen. Les mer om medlemskap her: medlemskap

Hvis du ønsker å gi en andel i gave, så bestiller du andel via skjemaet på siden og skriver i kommentarfeltet at det er en gave. Vi trenger kontaktinformasjon på både deg og den skal skal ha gaven. Da får mottaker nyhetsbrevene som sendes ut i løpet av sesongen og du får tilsendt et gavekort med ønsket produkt, som du selv kan skrive ut og skrive din egen hilsen på i tillegg.