For BEDRIFTER

BEDRIFTMEDLEMSSKAP i Prestegårdshagene!
Som bedriftsmedlem har du en unik mulighet til å gi dine medarbeidere en bærekraftig opplevelse – helt konkret og helt lokalt.

En bedriftsandel tilsvarer grønnsaker til et måltid for inntil 20 personer. Om dere ønsker å tilberede dette måltid på egen hånd eller om dere vi ha kyndig veiledning eller et ferdig laget måltid finner vi ut sammen. Mulighetene er mange og med våre gode samarbeidspartnere finner vi den løsningen som passer best for dere.

I tillegg har dere mulighet til ekstra aktiviteter f.eks. i form av bruk av stuene til personal seminar. Vi kan tilby omvisning på gården med innføring i hvordan vi dyrker på lag med meitemarken og marihøna, foredrag om bærekraft i praksis, mini hands-on-dyrkekurs eller andre aktiviteter og workshops – avhending av ønsker og sesongen.

Ta kontakt for å høre mer om mulighetene på post@prestegaardshagene.no

Som bedriftsandelshavere er dere med på å støtte utviklingen på Prestegårdshagene, hvor vi har ambisjoner om å bli løsningsgård for bærekraftsmålene. En aktiv arena i lokalsamfunnet som skal være tilgjengelig for både barn, unge og vokse. Til inspirasjon og glede!

Velkommen skal dere være!

Ønsker du privat grønnsaksandel bestiller du den her: grønnsakshagen

Ønsker du privat blomsterandel bestiller du den her: blomsterhagen