![](https://prestegaardshagene.no/wp-content/uploads/2023/03/img_6210-1080x970.jpeg)
![](https://prestegaardshagene.no/wp-content/uploads/2023/03/Ruccolapesto1-300x200.png)
Deilig pesto av ruccola og valnøtter
Ruccolapesto smaker helt nydelig på nybakt brød eller i nykokt pasta med revet parmesan over.
![](https://prestegaardshagene.no/wp-content/uploads/2023/03/img_0702-1080x608.jpeg)
Porcetta, Italiensk svineribbe på sitt aller beste!
Porcetta serveres knasende sprø med deilige søte ovnsbakte grønnsaker og poteter og en sjysaus.
![](https://prestegaardshagene.no/wp-content/uploads/2023/03/12-img_6871-1080x720.jpeg)
Squashkaker
Disse squashkakene er helt nydelige. De er lette, sprø, mager og perfekt som en lunsjrett eller en sen kveldsrett.
![](https://prestegaardshagene.no/wp-content/uploads/2023/03/img_08371-1080x720.jpeg)
Grønnsaksterrin
En super enkel grønnsaksform som gjør seg selv i ovnen. God alene med godt brød, eller sammen med grillet kjøtt eller fisk.
![](https://prestegaardshagene.no/wp-content/uploads/2023/03/img_4860-1080x720.jpeg)
Lun salat med beter, fetaost og peanøtter
En ny favoritt sommersalat seiler opp i voldsom fart. Salaten er både salt, søt og lett avhengighetsskapende!
![](https://prestegaardshagene.no/wp-content/uploads/2023/03/img_2210-1080x720.jpeg)
Ovnsbakt svinefilet med bakte småpoteter og marinert kål
Denne retten er superenkel. Hemmeligheten ligger i marinaden i grønnsakene og sausen som serveres ved siden av.
![](https://prestegaardshagene.no/wp-content/uploads/2023/03/img_5595-1080x720.jpeg)
Vårruller med grønnsaker
Vårruller er enkelt, billig og supergodt! Disse kan også lages helt vegetariske.
![](https://prestegaardshagene.no/wp-content/uploads/2023/03/img_5514-1080x720.jpeg)
Betechips
Potetgullchips kjenner vi alle til, mindre kjent er chips laget av beter. Resultatet er en deilig overraskelse!