SNITTBLOMSTER

Økologi i vasen – fra blomsterhagen 2024

Etter en overveldende respons på bukettene i både 2022 og 2023er vi nå godt i gang med sesong 2024. Blomstene dyrkes på samme måte som grønnsakene – på lag med meitemarken og marihøna og helt uten kunstgjødsel og giftige sprøytemidler. De første blomstene er klare for salg i løpet av juli og det høysesong i august og september. Vi høster to ganger i uken og binder buketter tirsdag formiddag og torsdag kveld. Bukettene pakkes i gjenbrukspapir fra brukte melsekker, som vi henter hos Ikke bare brød. Dette er enkel gjenbruk som gjør buketten enda mer unik.

Du har flere muligheter for å få glede av blomstene fra snittblomståkeren:

Løssalg
I blomsterbua ved gårdsveien – her finner du ferske buketter tirsdag ettermiddag og fredag formiddag. Vi fyller på etterhvert som det blir plass. Bua er selvfølgelig åpen hele døgnet.
Ved Ikke bare brød – i åpningstiden onsdag-fredag kl. 9.00-16.30

Bestilling
Buketter: Vi tar imot bestilling av buketter med blomster av det som til enhver tid finnes i åkeren. Vi avtaler fargeskala, størrelse og pris.
Bøtte med blomster: for deg som har lyst til å binde bukettene selv, høster vi bøtter med blomster etter avtale. Det er 50-70 stilker i en bøtte avhengig av hvilke blomster du ønsker.
For bestilling av både buketter og bøtter med blomster: send en melding til Anna Sofie på mobil: 4045 5069 – senest mandag morgen kl. 9. for henting tirsdag ettermiddag eller torsdag morgen kl. 9 for henting torsdag kveld/fredag.

Abonnement
For deg som ønsker en bukett hver uke i august og/eller september. Både bedrifter og private kan ha blomsterabonnement hos oss. For bedrifter kan vi levere tirsdag ettermiddag eller onsdag formiddag. Private som har abonnement kan hente sin bukett på gården torsdag kveld/fredag.

 

Vil du ha jord under neglene?
Har du lyst til å følge blomstene fra frø til ferdig bukett er ekstra hjelp alltid verdsatt. Sesongen starter allerede i mars hvor vi sår de første frø innomhus. Etterhvert som frosten slipper taket er det mye som skal forberedes i åkeren før alle småplantene kan plantes ut. Så er det stell og pleie og i sesongen høster vi blomster fast mandag og torsdag formiddag. Uansett om du har to eller 10 timer, så er du hjertelig velkommen – men ta gjerne kontakt til Fie i forkant, så hun har sjanse for å planlegge litt. Send en melding på 4045 5069. Velkommen skal du være! 

- kjøp blomsterabonnement for sesongen 2024 -

Navn
Vegnavn og nummer
Postnummer og by
E-postadresse
Mobil
Fødselsdato