Spikking og enkel treskjæring

Spikking og enkel treskjæring

Torsdag 20. april
Kl. 18-21

Prestegårdshagene
Prestealléen 52
3944 Porsgrunn

Velkommen til kurs i spikking og enkel treskjæring – et kurs hvor alle kan være med og hvor du ikke trenger å ha spikka tidligere! Kurset er tilrettelagt for alle fra 12 – 100 år.

Vi møtes i storstua og går etterpå en tur ut og ser hva vi finner av gode emner i den nære skogen.

Tilbake i storstua begynner vi å se på hva de ulike emnene kan bli. Kanskje en smørkniv, en bålpinne, en liten fugl eller kanskje begynnelsen på en vandrestav.

Vi lærer å bruke spikkekniven på en enkel og sikker måte og lærer enkle teknikker til å skjære figurer og mønstre. Noen ting blir kanskje ferdige og noen kan det jobbes videre med ved senere anledning. 

Har du allerede din egen kniv, så ta den med, men ellers har vi spikkekniv til alle. 

Kursholder:
Jon Arne Bratland vokste opp i møbelsnekkerverkstedet til farfar og har jobbet med tre hele livet. Fikk sin første spikkekniv da han var 4 år og laget utallige figurer, smørkniver og vandrestaver gjennom årene. Har alltid kniv med på tur og lager helst bruksting. Har en særlig forkjærlighet for vandrestaver med spiralmønster og mange funksjoner.  

Pris: 
450,- kr for andelshavere/medlemmer av Prestegårdshagene
550,- kr for ikke-andelshavere/medlemmer av Prestegårdshagene

Det er plass til maks 15 deltakere på dette kurset og vi trenger 8 påmeldte for å gjennom. 
Påmelding til kurset via følgende påmeldingskjema

Nå kurset er fult, sendes ut bekreftelse på at kurset gjennomføres og da sendes også faktura. Når du har meldt deg på forplikter du deg til å betale på det ønskede kurse før kurset gjennomføres.

Betingelser
Hvis kurset må avlyses pga av coronarestriksjoner eller annen sykdom blir det refundert i sin helhet. Hvis kurset kan gjennomføres gjelder våre vanlige betingelser, se neste avsnitt. 

Tidsbestemte hobbykurs er unntatt angrefristloven, og blir ikke refundert. Vi anser ikke kursplassen som personlig, og plassen kan selges eller gis bort hvis du ikke kan stille på kurset du har meldt deg på til. Du kan også kontakte oss for å høre om vi har venteliste på det aktuelle kurset. Din påmelding er bindene.