OLIVENOLJESMAKING OG KVELDSMAT

OLIVENOLJESMAKING & KVELDSMAT
Torsdag 14. mars 2024
Kl. 18-21

Prestegårdshagene
Prestealléen 52
3944 Porsgrunn

Vi gjentar suksessen fra 2023, hvor det fulle stuer og inviterer igjen til smakskurs i olivenolje med Uliveti fra Vinje og Italia. Nils Johan og Giovanni har gården Uliveti i landsbyen Solopaca i Italia, der de dyrker oliven og lager olivenolje. De står for hele prosessen med økologisk dyrking, stell av tre og innhøsting – og kommer nå på besøk for å lære oss mer om hvorfor olivenolje er et godt fett, hvordan produksjonen er og lærer oss å smake oss gjennom ulike olivenoljer.
 
Etter kurset blir det servert kveldsmat fra Ikke bare brød. Der vil være et utvalg av terter og salater og en i tillegg en liten demo av hvordan man enkelt lager en vinaigrette med enkle ingredienser – bla. god olivenolje.
 

Det er også mulig å kjøpe olivenoljen fa Uliveti denne kvelden.

Pris: 650,- kr for andelshavere/medlemmer av Prestegårdshagene
750,- kr for ikke-andelshavere/medlemmer av Prestegårdshagene

Påmelding via mail til arrangement@prestegaardshagene.no  seneste en uke før kursdagen. Din påmelding er bindende og vi foretrekker betaling på vipps #791241

Det er plass til maks 20 personer på kurset og vi trenger min. 12 deltakere for å gjennomføre.

Betingelser
Tidsbestemte hobbykurs er unntatt angrefristloven, og blir ikke refundert. Vi anser ikke kursplassen som personlig, og plassen kan selges eller gis bort hvis du ikke kan stille på kurset du har meldt deg på til. Du kan også kontakte oss for å høre om vi har venteliste på det aktuelle kurset. Din påmelding er bindene.

Hvis vi mot forventning må avlyse kurset, refunderes innbetalte kursgebyr