Sesongstart i Prestegårdshagene

Sesongstart i Prestegårdshagene
Torsdag 4. april 2024
kl. 18-20 

Tradisjonen tro inviterer vi til informasjonsmøte og sesongstart på Prestegårdshagene. Møtet er åpent for alle og gratis.
 
Er du interessert i hage, dyrking av økologiske grønnsaker, blomster, natur og friluftsliv så sett av et par timer til besøk i den gamle prestegårdsboligen på Eidanger denne kvelden.
Du vil få vite mye om hva vi holder på i Prestegårdshagene, og hva det vil si at driften er Debio-godkjent, altså vi driver økologisk.
Vi svarer på praktiske spørsmål som f.eks:
Hvordan fungerer et andelslandbruk?
Hva gjør gartneren vår?
Hva hjelper vi andre hjelper til med?
Hva innebærer dugnadskveldene?
Hva med blomsterbuketter og produksjon?
Når du kan høste, og hvilke grønnsaker som blir tilgjengelige denne sesongen?
 
Prestegårdshagene er til for alle. Du kan bli andelshaver i grønnsakshagen eller i snittblomståkeren – eller “bare “ha et medlemskap hvor du høster mange fine fordeler av våre kurs og arrangementer.
 
For aktivitet er det mye av i Prestegårdshagene. Arrangementslisten vi presenterer denne kvelden er større og mer mangfoldig enn noen gang.
 
Velkommen til alle som er nysgjerrige på Prestegårdshagene, dere som allerede er medlem og andelshavere, eller til dere som bare har lyst på en hyggelig kveld sammen med fine folk! Og inviter gjerne en venn, vennine eller kollega med også!
 
Arrangementet er gratis, men det blir salg av nystekte sveler og kaffe/te. Vi foretrekker betaling på vipps.
 
Praktisk info:
Skoene tas av i gangen, så vi anbefaler å ta med varme sokker. Det er et gammelt hus og selvom vi fyrer det godt og varm er det noe gulvkaldt.