Sesongstart i Prestegårdshagene

Sesongstart i Prestegårdshagene
Mandag 20. mars 2023
kl. 18-20 

På vårjevndøgn, mandag 20. mars, starter vi årets sesong i Prestegårdshagene og inviterer til møte som er åpent for alle.

Er du interessert i hage, dyrking av økologiske grønnsaker, blomster, natur og friluftsliv så sett av et par timer til besøk i den gamle prestegårdsboligen på Eidanger denne kvelden. Du vil få vite mye om hva vi holder på i Prestegårdshagene, og hva det vil si at vi driver økologisk.

Vi svarer på praktiske spørsmål. Hva gjør gartneren vår? Hva hjelper vi andre hjelper til med? Hva innebærer dugnadskveldene? Hva med blomsterbuketter og produksjon? Når du kan høste, og hvilke grønnsaker som blir tilgjengelige denne sesongen?

Prestegårdshagene er til for alle. Du kan bli andelshaver i grønnsakshagen, eller bare ha et medlemskap hvor du høster mange fine fordeler av våre kurs og arrangementer.

For aktivitet er det mye av i Prestegårdshagene. Arrangementslisten vi presenterer denne kvelden er større og mer mangfoldig enn noen gang.

Velkommen til alle som er nysgjerrige på Prestegårdshagene, dere som allerede er medlem og andelshavere, eller til dere som bare har lyst på en hyggelig mandagskveld sammen med fine folk!

Det blir salg av nystekte sveler og kaffe/te. Vi foretrekker betaling på Vipps.

Praktisk info:

Skoene tas av i gangen, så vi anbefaler å ta med varme sokker.

Vi varmer opp stuene i forkant, men det kan være noe gulvkaldt.